LEICHTLAUF 10W-40

Me formulë më të mirë për jetë më të gjatë të motorit. Vaj motorik me rrjedhë të lehtë dhe me përbërës sintetikë. Posedon aftësi të mirë veçanërisht për shpërndarjen e papastërtisë dhe pastrimit. Siguron konsum të ulët të naftës. Lejon lubrifikimin e shpejtë të motorit dhe turbo mbushësve.

Vaj gjatë gjithë vitit për motorët me benzinë dhe naftë. Veçanërisht i përshtatshëm për automjetet me gaz (CNG / LPG). Përdoret në mënyrë universale për automjete pa filtër grimcash tymi. Testuar në turbombushësit dhe katalizatorë.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SL
  • MB-Freigabe 229.1
  • MB-Freigabe 229.3
  • VW 501 01
  • VW 505 00

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2294
  • Renault RN 0700
  • Renault RN 0710

Variantet e produktit

 Emri Nr Paketimi
Leichtlauf 10W-40 9500 1 l
Leichtlauf 10W-40 1318 4 l
Leichtlauf 10W-40 9501 4 l
Leichtlauf 10W-40 9502 5 l
Leichtlauf 10W-40 3911 60 l
Leichtlauf 10W-40 3910 205 l

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.