LEICHTLAUF PERFORMANCE 10W 40

Është vaj motorik pjesërisht sintetik me efekt të lartë, me rrjedhë të lehtë, me teknologjinë më të përparuar të zhvillimit të aditivëve. I përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë vitit në motorët me benzinë dhe naftë të makinave të pasagjerëve, me ose pa turbo mbushës  dhe ftohës ajri, duke përmbushur kështu kërkesat e motorëve më modernë.

Optimale për motorët modern me benzinë, me naftë të makinave të pasagjerëve dhe turbo mbushës  me ose pa ftohës ajri. I përshtatshëm për interval të gjatë të zëvendësimit të vajit dhe kërkesave të larta të motorit.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B3
  • API SL

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

  • MB 229.1

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Leichtlauf Performance 10W-40 2338 1 l Canister plastic Booklet
Leichtlauf Performance 10W-40 8998 4 l Canister plastic Booklet
Leichtlauf Performance 10W-40 2536 5 l Canister plastic Booklet
Leichtlauf Performance 10W-40 2537 20 l Canister plastic D-GB
Leichtlauf Performance 10W-40 2101 60 l Drum sheet metal D-GB
Leichtlauf Performance 10W-40 2102 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.