LIQUI MOLY në Shqipëri

Marka më e mirë në klasën e saj është e pranishme në vendin tonë.

Importues dhe distributor i autorizuar i produkteve – LIQUI MOLY në Shqipëri është kompania:

Liqui Alba SHA Export-Import

Rr. Muhamet Gjollesha (near Institut I Fiskultures)
Tirana

+355 692029212
+355 42258203 (Fax)

liquialba@yahoo.com