Liqui Moly në Shqipëri Rally Enduro

Rally Albanian kete vit startoi edicionin e tij te 16-te ne date 6 Qershor dhe finishi i madh ne 13 Qershor.
Starti kete vit nuk eshte ne Tirane por ne qytetin e Vlores. ne kete gare marrin pjese kategorite e makinave si me poshte
  • Moto
  • Quad
  • 4×4
  • SSV
kete vit gara ka vetem pjesemarres shqiptare per shkak te situates se shkaktuar nga COVID-19. ne total jane rreth 200 garues dhe gara ka 5 stade
Pjesemarresi yne eshte numri 311, piloti Leandro Haroku.