LIQUIFAST 1599

Ky produkt ka veti rezistente ndaj lagështisë dhe përbëhet nga një përbërje e vetme PUR. Ajo vjen në formën e fishekëve të bërë nga ngjitës me glazurë jo përcjellëse dhe të cilat duhet të drejtohen deri sa janë të ngrohtë.  Përdorët për gjeneratën e re të automjeteve. Parandalon gërryerjen në shasinë e aluminit. Cilësia OEM. Me efektivitet jashtëzakonisht të lartë. Përdoret me sistemin e ri të prajmeve. Makina mund të drejtohet vetëm pas 15 minutave të përdorimit të saj, përveç në situatat kur janë instaluar dy airbeg, kur mund të drejtohet për 45 minuta shtesë.

 

Ky produkt përdoret për glazurë të drejtpërdrejtë të veturës në rastet kur prodhuesi kërkon përdorimin e glazurës jo-përçuese të xhamit ose ngjitës të gjeneratës së re, siç është në rastet kur antena është e integruar në qelqin ose në xhamin e përparmë.

 

Kat. Nr: 6157

Përdorimi: 1. Parangrohje

Vendosni bobinat në një furrë të parangrohur në 50 – 80° C për 30 minuta. Për panele të mëdha, ju rekomandojmë të ngrohni edhe një bobinë të dytë në furrë.

  1. Agjent pastrimi

Sipërfaqet që do të lidhen duhet të jenë të thata dhe pa vaj, pluhur, yndyrë dhe mbetje të tjera të përlyera. Sipërfaqja e qelqit ose veshja qeramike duhet të pastrohet me Liquiclean ose agjent pastrimi dhe hollues, produkti Nr. 6130, dhe më pas me shkumën e pastrimit të qelqit produkti Nr. 1512. Gjithashtu, fllanxha e trupit të makinës ose pjesët e trupit të makinave të sapo ngjyrosura duhet të pastrohen në atë mënyrë. Ne ju rekomandojmë të pastroni rruazën ngjitëse të prerë me Liquiclean ose agjent pastrimi dhe hollues gjithashtu. Para se të aplikohet vulosja, ose para se të lidhet sipërfaqja e qelqit, sipërfaqja mbajtëse e pastruar duhet të jetë plotësisht e tharë.

  1. Prajmimi/aktivizimi i paneleve të qelqit të parafabrikuar

Active Primer është i nevojshëm për lyerjen e sipërfaqes mbajtëse, kur panelat e qelqit duhet të lidhen. Primer Active përfshihet në shpërndarjen e riparimit të panelit të xhamit i vendosur si shkop prej 10 ml. Para përdorimit, shkundni mirë Active Primer për të paktën 45 sekonda. Brenda zonës së lidhjes, Active Primer mund të aplikohet në mënyrë universale në sipërfaqen e qelqit të pastruar dhe në qeramikën për shtypje, në sipërfaqen e pastër të ngjyrosur të pjesëve të trupit të makinës të sapo ngjyrosura, në rruazat ngjitëse të mbetjeve të prera, si dhe në panele xhami të paraveshura (Veshje PUR dhe RIM). Aplikoni Active Primer me pakicë dhenë mënyrë të unifikuar (filmi i lagësht duhet të ketë një trashësi prej përafërsisht  0.05 mm). Sipërfaqja e lyer duhet të thahet përafërsisht 15 minuta para se të aplikohet ngjitësi i qelqit.

Nëse rruaza ngjitëse është shkurtuar më shumë se 6 orë më parë, një para-trajtim me Active Primer është i detyrueshëm.

Rekomandimet për përdorimin mund të gjinden në broshurën e furnizuar.

Paketimi: 310 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.