LIQUIMIX PROFI GUN MINI

Pistoletë dore me dy cilindra.

Pistoletë për dy fishekë nga 50 ml. Për përdorim me LIQUIMATE 7700 mini (Kat. nr. 6159), LIQUIMATE 7700 mini (Kat. Nr. 6162) dhe LIQUIMATE 7700 RAPID MINI (Kat. Nr. 6126).

Kat.  Nr: 6244

Paketimi: 1 copë

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.