LM 47 LONG-LIFE GREASE + MOS2

Është një yndyrë e veçantë me cilësi të lartë. MoS2, i cili gjendet në përbërësit e zgjedhur thelbësorë të kësaj yndyre ndryshe nga yndyrnat e tjera, jep veti shumë të mira lubrifikimi dhe nën ngarkesa të larta. Gjatë funksionimit të kësaj yndyre një shtresë ultra e hollë e sulfide molibdenit është formuar në të gjitha sipërfaqet rrëshqitëse, dhe e njëjta shtresë mbetet edhe pasi vetë yndyra të ketë skaduar. Karakteristika jashtëzakonisht të gjata të lubrifikimit. Mund gjithashtu të përdoret në sistemet qendrore të lubrifikimit. Fusha e funksionimit të temperaturës: – 30° C deri + 125° C. Shënuar në përputhje me DIN 51502 KPF 2 K-30.

Kjo yndyrë përdoret për montimin, mirëmbajtjen dhe riparimin e automjeteve motorike, makinave të punës, si dhe pajisjeve dhe makinave të tjera industriale. Projektuar për kushineta me presion të lartë, bosht, fije dhe udhëzuesit. Është gjithashtu i përshtatshëm për lidhëze të rrotullimit të vazhdueshëm.

 

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.