LM 50 LITHO HT

Sapun me cilësi të lartë bazuar në kompleksin e litiumit, rezistent ndaj ujit, oksidimit dhe korrozionit. Aplikimi universal nga – 35° C deri + 150° C. Garanton një nivel shumë të lartë të mbrojtjes ndaj konsumit, si dhe rezistencë të lartë ndaj ngarkesës. Shënuar në përputhje me DIN 51502 KP 2P-35.

Për lubrifikimin e kushinetave që punojnë nën presion të lartë, për kushineta të rrumbullakëta, kushineta jo të pasta, friksione dhe boshte për rrota, ose për transmetime industriale të yndyrshme.

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.