MAINTENANCE SPRAY, WHITE

Sprej për mirëmbajtje dhe për ngjitje, rezistent ndaj ujit, lubrifikant i bardhë me cilësi të lartë. Ideal për mirëmbajtjen dhe lubrifikimin e të gjitha pjesëve lëvizëse. Ka veçori jashtëzakonisht të mira mbështetëse dhe siguron mbrojtje të mirë nga korrozioni dhe është i qëndrueshëm kundër plakjes dhe shkrirjes, dmth. shndërrimi në gjendje të lëngshme. Garanton lubrifikimin afatgjatë. Mund të përdoret në të gjitha vendet ku lubrifikuesit konvencionale nuk mund të përdoren për shkak të papastërtisë. Veçori jashtëzakonisht të mira në temperatura jashtëzakonisht të larta dhe të ulëta.

Përdoret për lubrifikimin e të gjitha pjesëve lëvizëse, siç janë boshtet, menteshet, lidhëzet, gjilpërat, mbështjellësin e kabllos, , shinat rrëshqitëse zinxhirët, thumbat dhe bravat.

Kat. nr:     7566

Përdorimi: Shkundeni kanaçen para përdorimit. Spërkatni zona të mëdha pa tub kapilar nga një distancë prej rreth 20-25 cm. Tubit kapilar lehtëson përdorimin në vendet që nuk janë shumë të arritshme. Shënim: Pas përdorimit, pastrojeni spërkatësen (mbajeni sprejjin me me kokë poshtë) duke spërkatur derisa të shfaqet  shtytësit e pastër.

Paketimi: 50 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.