MARINE 4T MOTOR OIL 10W-40

Teknologji e re e aditivëve me cilësi të lartë dhe zhvillimit të vajrave bazë. Garanton kursime optimale të energjisë dhe mbrojtje ndaj harxhimit dhe gërryerjes së motorit. Përmban një efekt veçanërisht anti korroziv. Fillimi i besueshëm i ftohtë dhe shpërndarja e shpejtë e vajit të motorit. Testuar në katalizatorë dhe turbo mbushës.

Motorët më modernë të naftës dhe benzinës me anije.

Miratimi:

 • ACEA A3
 • ACEA B4
 • ACEA E7
 • API SL
 • API CI-4
 • Mack EO-N
 • RenaultTrucks RLD-2
 • Volvo VDS-3

LIQUI MOLY e rekomandon për :

 • Caterpillar ECF-1-a
 • Caterpillar ECF-2
 • Cummins CES 20071
 • Cummins CES 20072
 • Cummins CES 20076
 • Cummins CES 20077
 • Cummins CES 20078
 • Deutz DQC III-10
 • MAN M 3275-1
 • MTU Typ 2

Variantet e produktit:

Name SKU Bundle languages
Marine 4T Motor Oil 10W-40 25012 1 l Canister plastic BOOKLET
Marine 4T Motor Oil 10W-40 25013 5 l Canister plastic BOOKLET
Marine 4T Motor Oil 10W-40 25060 20 l Canister plastic D-GB
Marine 4T Motor Oil 10W-40 25014 60 l Drum sheet metal D-GB
Marine 4T Motor Oil 10W-40 25075 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.