MARINE GREASE

Yndyrë me cilësi të lartë, të dizajnuara për të lubrifikuar të gjitha rrotat në varka. Redukton fërkimin dhe harxhimin. Karakteristikat jashtëzakonisht të gjata të lubrifikantëve me viskozitet të qëndrueshëm. Ky vaj ka veti rezistente ndaj ujit dhe është plotësisht i papërshkueshëm ngauji. Mbrojtje e besueshme nga korrozioni. Në përputhje me Specifikimet Detare të NATO-s G460. I qëndrueshëm në kushte të lagështa dhe me lagështi dhe me veti jashtëzakonisht të mira nënshkrimi. Shënuar në përputhje me DIN 51502 KF 2 G-20.

Zbatimi universal i të gjitha pikave të vajosjes për të gjitha anijet dhe varkat. Një gamë e gjerë e temperaturave të funksionimit dhe stabilitetit të lartë garantojnë lubrifikimin optimal dhe gjithashtu zvogëlojnë numrin e produkteve të nevojshme për mirëmbajtjen e anijes.

 

Variantet e produktit
Name SKU Bundle languages
Marine Grease 25041 250 g Tube plastic D-F-I-E-GR
Marine Grease 25042 250 g Tube plastic GB-DK/N-FIN-S-RUS
Marine Grease 25043 400 g Cartridge plastic D-F-I-E-GR
Marine Grease 25044 400 g Cartridge plastic GB-DK/N-FIN-S-RUS

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.