Mirëmbajtja e automjeteve

Njëlloj si që e fërkoni  kremën në lëkurën tuaj kur ajo bëhet e thatë ose e plasaritur, duhet gjithashtu të kujdeseni edhe për pjesën e jashtme të automjetit tuaj. Ose akoma më mirë, të përdorni masa parandaluese për t’u siguruar që kurrë nuk vjen në një gjendje të tillë. Ashtu si me lëkurën e njeriut, mirëmbajtja e rregullt e ngjyrës, rrotave dhe komponentëve të tjerë nuk do të thotë vetëm pamje më e mirë dhe shëndet më tëe qëndrueshëm, në thelb mirëmbajtje e vlerës së automjetit tuaj.

LIQUI MOLY ju ofron një gamë të gjerë produktesh për pastrimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve për përdorim në natyrë. Për shembull, pasta për lustrim dhe shampo. Paketat tona të lëkurës, si dhe pastruesit tanë për mbulesat dhe për plastikë, do të rikuperojnë shkëlqimin e shkëlqyeshëm në makinën tuaj.