MoS2 20W 50

MoS2 Low-Friction SAE 20W-50 është një vaj modern që mund të përdoret gjatë gjithë vitit i formuluar nga vajrat e përzgjedhura bazike minerale. Përmbajtja e lartë e aditivëve në këtë vaj, siç është disulfidi Molybden (MoS2), garanton vajosjen optimale në kushte ekstreme të funksionimit dhe periudha të gjata midis ndryshimeve të vajit.

Vaj motori për motorët me benzinë dhe naftë me turbo mbushës. Veçanërisht i përshtatshëm për interval të gjatë midis dy ndryshimeve të vajit dhe për funksionimin e motorit në kushte ekstreme të funksionimit.

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SL

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
MoS2 Low-Friction 20W-50 1220 1 l Canister plastic BOOKLET
MoS2 Low-Friction 20W-50 1212 5 l Canister plastic BOOKLET
MoS2 Low-Friction 20W-50 20795 20 l Canister plastic D-GB
MoS2 Low-Friction 20W-50 1221 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.