MOS2-RUST SOLVENT

Lubrifikant me cilësi jashtzakonisht të lartë për të gjitha pjesët në lëvizje. Depërton në hapjet më të vogla. Shkrin ndryshkun. Tretësira e korrozioni MoS2 parandalon copëtimin dhe i mban pjesët lëvizëse në gjendje të vazhdueshme. Parandalon gërryerjen dhe oksidimin. Nuk sulmon plastikën, bojërat dhe metalet. Refuzon ujin për shkak të koeficientit të ulët të fërkimit që ka falë aditivit MoS2.

Karakteristikat e jashtëzakonshme të këtij produkti kontribuojnë në një gamë të gjerë të aplikimit të tij në fabrika, punëtori dhe automjete motorike.

Kat. Nr:      1614

Përdorimi: Spërkateni në sipërfaqe me kanaçe aerosol, kanaçe sprej dore, sprej pistoletë ose aplikoni duke zhytur, me furçë ose duke fshirë.

Paketimi: 300 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.