Motor clean

E lan dhe e pastron motorin nga brenda. Është aditiv shumë efektiv për pastrim i cili e shkrin llumin dhe formacionin e llakut, ndërsa largon grimcat ndotëse dhe ndotësit e lëngshëm. Ata largohen nga motori së bashku me vajin e vjetër gjatë zëvendësimit të vajit të vjetër me një të ri. Pas trajtimit, vaji i ri i jep mbrojtje maksimale motorit – motori sërish e ka fuqinë e tij maksimale – zvogëlon konsumimin dhe gërryrjen e motorit – zvogëlon ndotjen e mjedisit – lubrifikimi i pamjaftueshëm mbahet në minimum.

Shtojeni te vaji PËRPARA ndërrimit të vajit. Pas përafërsisht 10 minutash pune të motorit bosh, zëvendësoni vajin e vjetër, ndërrojeni filtrin e vajit dhe shtoni vaj të ri në motorit tuaj.

Kat nr 798
Përdorimi Një paketë prej 500ml është e mjaftueshme për 5 litra vaj motori. Shtoni Motor Clean në vajin e motorit në temperaturën e funksionimit, përpara se të ndërroni vajin. Lejoni që motori të funksionojë për rreth 10 minuta pasi të keni shtuar produktin. Motor Clean është kompatibil me të gjitha vajrat komercialë.
Përmbajtja 500 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv për vaj motorik
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.