Motor oil saver

Ky product parandalon formimin e njollave të naftës që ndotin mjedisin, si në rrugë ashtu edhe në garazhë. Oil Leak Stop rigjeneron gomën dhe përbërësit plastikë të motorit, duke zvogëluar konsumimin e vajit në unazat e pistonit (për shkak të viskozitetit të vazhdueshëm) dhe në kanalet e valvulave (për komponentët rigjenerues), duke parandaluar tymin blu në shkarkimin e gazrave. Kompenson rënien e viskozitetit dhe zvogëlon zhurmën që shfaqet gjatë funksionimit të motorit.

Ky produkt është i përshtatshëm për të gjithë motorët me benzinë dhe me naftë, kompatibil me të gjitha llojet e vajrave të motorit në treg. Parandalimi i pikimit të naftës fillon pas kalimit të 600 – 800 km.

Кat nr 1960
Përdorimi Një paketë prej 300 ml ëahtë e mjaftueshme për të trajtuar deri në 5 litra vaj motori. Produkti mund të shtohet në çdo moment. Pas shtimit, lëreni motorin të funksionojë derisa të nxehet. Efektet e para ndjehen nga 600 deri në 800 km. Për të garantuar një efekt afatgjatë, ju rekomandojmë të përdorni çdo 30,000 km.
Përmbajtjа 300 ml
Paketimi 20
Lloji Aditiv për vaj
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.