Motor protect

Aditiv sintetik për vajra motorik. Ul dukshëm harxhimin e motorit. Ky aditiv i cili është krijuar për të mbrojtur motorin, formon një shtresë shumë të hollë në të gjitha pjesët që i nënshtrohen fërkimit. Shtresa e formuar në këtë mënyrë ka veti të qëndrueshme të lubrifikimit dhe është efektive për të paktën 50,000 km. Përparësitë e tij janë: – Dukshëm ul harxhimin e motorit – Siguron jetë më të gjatë të motorit – Redukton konsumimin e karburantit dhe lirimin e gazrave të dëmshme si dhe kursimin e energjisë – Mundëson fuqi optimale të motorit dhe funksionimin e tij më të qetë.

Ky produkt i shtohet vajit të ri PAS ndërrimit të vajit. Edhe në raste se kur i shtohet në vajra me cilësi të lartë, ky produkt zvogëlon ndjeshëm fërkimin deri në 35%. Me një efekt të gjatë prej 50,000 km (respektoni ndërrimin periodik të vajit sipas rekomandimeve të prodhuesit të automjetit tuaj).

Kat.nr 1018
Përdorimi 500 ml është e mjaftueshme për 5 litra vaj motori. Me efekt afatgjatë deri në 50,000 km.  Të   shtohet menjëherë pas ndërrimit të vajit të motorit.
Përmbajtja 500 ml
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv për vaj motorik
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.