TOP TEC ATF 1700

Vaj plotësisht sintetik për marshet automatike me rezervë jashtëzakonisht të lartë të energjisë. Ai ofron stabilitet të lartë termik dhe kështu siguron rezistencë optimal të plakjes. Siguron fuqi maksimale të transmetimit. Mbrojtje e shkëlqyeshme ndaj konsumit dhe sjellje e mirë ndaj gërryerjes. Edhe intervalet më të gjatë të ndryshimit të naftës garantojnë efikasitet maksimal.

 

Zhvilluar kryesisht për marshe automatike në automjete komerciale, autobusë dhe transportues. Përdoret pjesërisht në sistemet hidraulike, etj. Është e nevojshme t’i kushtohet vëmendje rregullave të prodhuesve të automjeteve, gjegjësisht agregateve.

 

Miratimi:

 • Allison C4
 • Voith H55.6336.XX (G 1363 alt)

LIQUI MOLY e rekomandon për:

 • MAN 339 Typ V2
 • MAN 339 Typ Z3
 • MB 236.81
 • ZF TE-ML 02F
 • ZF TE-ML 03D
 • ZF TE-ML 04D
 • ZF TE-ML 14C
 • ZF TE-ML 16M
 • ZF TE-ML 17C
 • ZF TE-ML 20C

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Top Tec ATF 1700 3663 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1700 3695 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1700 3671 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1700 3697 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.