MOTORBIKE 2T SYNTH STREET RACE

Ky produkt rrit fuqinë e motorit. Jashtëzakonisht efeltiv kundër konsumimit ose gërryrjes së motorit. Jep lubrifikim të besueshëm dhe në temperaturë jashtëzakonisht të lartë. Pastron prizat e kandelave, dhomën e djegies dhe cilindrat dhe i mban të pastra. JASOFC, GDKategoriaGlobal.

Për sisteme lubrifikimi të veçantë dhe të përzier të  motorëve me 2 goditje të ftohur nga uji ose ajri. Përzihet vetë, deri në 1: 100, edhe atë në përputhje me rekomandimet e prodhuesve të motorit.

Miratimi:

  • API TC
  • Husqvarna
  • ISO L-EGD
  • JASO FD

Variantet e produktit

Product Name SKU Bundle languages
Motorbike 2T Synth Street Race 1505 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 2T Synth Street Race 3980 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 2T Synth Street Race 20939 1 l Canister plastic JP
Motorbike 2T Synth Street Race 1566 20 l Canister plastic D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.