MOTORBIKE 4T 10W-40 STREET

Lubrifikim i çastit gjatë fillimit të ftohtë. Përmirëson lubrifikimin e  sigurt dhe e zvogëlon konsumimin dhe gërryerjen e motorit. Veçanërisht është i përshtatshëm për motorët me ngarkesë të lartë. Mban motorin e pastër dhe parandalon tronditjen e friksionit. Kontribuon në uljen e konsumimit të naftës dhe avullimit më të ulët. Testuar në katalizatorë.

Optimale për motorët me 4 goditje me ngarkesë të lartë dhe motoçikletat garuese.

Miratimi:

  • API SN
  • JASO MA2

Variantet e produktit

Product Name SKU Bundle languages
Motorbike 4T 10W-40 Street 1521 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T 10W-40 Street 1755 1 l Canister plastic JP
Motorbike 4T 10W-40 Street 7609 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 4T 10W-40 Street 21246 1 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Motorbike 4T 10W-40 Street 1243 4 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T 10W-40 Street 7512 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 4T 10W-40 Street 1562 20 l Canister plastic D-GB
Motorbike 4T 10W-40 Street 20854 20 l Canister plastic JP
Motorbike 4T 10W-40 Street 1563 60 l Drum sheet metal D-GB
Motorbike 4T 10W-40 Street 1251 60 l Deposit container D-GB
Motorbike 4T 10W-40 Street 1568 205 l Drum sheet metal D-GB
Motorbike 4T 10W-40 Street 1256 1000 l Bulk goods D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.