MOTORBIKE 4T 20W-50 STREET

Vaj motori për motoçikleta të teknologjisë së lartë me 4 goditje. Jep siguri në lubrifikimin dhe në temperaturë jashtëzakonisht të larta. Redukton konsumimin e vajit. Parandalon lëkundjen në friksion. Stabilitet i lartë dherezistencë ndaj plakjes.

I përshtatshëm per t’u përdorur për motoçikletat me motor me 4 goditje. Ndiqni udhëzimet e prodhuesit të motorëve.

Miratimi:

  • API SG
  • API SJ
  • API SL
  • JASO MA2

Variantet e produktit

Product Name SKU Bundle languages
Motorbike 4T 20W-50 Street 1500 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T 20W-50 Street 20855 1 l Canister plastic JP
Motorbike 4T 20W-50 Street 7632 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 4T 20W-50 Street 21251 1 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Motorbike 4T 20W-50 Street 1696 4 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T 20W-50 Street 1560 20 l Canister plastic D-GB
Motorbike 4T 20W-50 Street 1561 60 l Drum sheet metal D-GB
Motorbike 4T 20W-50 Street 3829 205 l Drum sheet metal D-GB
Motorbike 4T 20W-50 Street 1684 1000 l Bulk goods D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.