MOTORBIKE 4T BIKE-ADDITIVE

Shkrin llumin në valvulat dhe në dhomën e djegies. Mban motorin e pastër dhe rrit fuqinë. Zvogëlon konsumimin e karburantit dhe nivelin e substancave të dëmshme gjatë lëshimit të gazrave, kështu që është miqësor me mjedisin. Mbrojtje e shkëlqyeshme nga korrozioni edhe në rastet kur vaji i motorit ka qenë i ftohtë gjatë gjithë dimrit. Produkti është i pajtueshëm me motorët me katalizatorë.

Shtohet në karburant për të gjitha llojet e motorëve me motor 4-goditje (sistemi i thithjes dhe injeksionit). Shtoni në çdo herë kur mbushni karburant.

 

Kat nr 1581
Përdorimi Rrit performancën e motorit. Heq depozitat në sistemin e karburantit, në valvulat, prizat dhe në dhomën e djegies dhe parandalon formimin e sërishëm. Kjo gjithashtu ul konsumimin e karburantit. Mbron të gjithë sistemin e karburantit nga gërryerja. Parandalon copëtimin e karburatorit. I testuar.
Përmbajtja 125 ml
Lloji
Aditiv
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.