MOTORBIKE HD-CLASSIC SAE 50 STREET

Vaj i gjithanshëm i motorit i destinuar për përdorim në motoçikleta klasike. Veçanërisht është i përshtatshëm për t’u përdorur te motorët Harley-Davidson. Mundëson rezistencë të lartë ndaj konsumimit të motorit dhe mbrojtje jashtëzakonisht e mirë nga korrozioni. Stabilitet dhe fortësi absolute. Garanton punë të papenguar të motorit dhe jetë të gjatë shërbimi. Humbje e ulët e naftës për shkak të avullimit dhe konsumimit të ulët të vajit.

Projektuar për t’u përdorur në të gjithë motorët me 4 goditje për motoçikleta, veçanërisht motorët Harley-Davidson. Përzihet me të gjitha vajrat e motorëve në treg.

Miratimi:

  • APISG

Variantet e produktit

Product Name SKU Bundle languages
Motorbike HD-Classic SAE 50 Street 1572 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike HD-Classic SAE 50 Street 1230 4 l Canister plastic BOOKLET

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.