MOTORBIKE OIL ADDITIVE

Me përbërësit MoS2 kundër frikcionit. Shkencërisht është vërtetuar se e zvogëlon konsumimin dhe gërryerjen deri në 50%, duke zgjatur jetën e motorit. Motori funksionon më me efikasitet dhe konsumi i vajit zvogëlohet. Motori funksionon më mirë, me më pak prishje. E pajtueshme me katalizatorët.

Mund të përdoret në të gjithë motorët me 4 goditje si dhe në motorë me 2 goditje me lubrifikim të veçantë. Mund të përdoret me të ashtuquajturat friksion multidisiplinarë. Për çdo ndryshim të vajit, shtoni 30 ml për secilin litër vaj motori.

 

 

Каt nr 1580
Perdorimi Mbrojtja e marshit të motorit në bazë disulfide të molibdenit (MoS2). Ulje e provuar shkencërisht se ul konsumimin deri në 50%. Zgjat jetën e motorit. Motori funksionon më mirë, konsumi i naftës dhe benzinës zvogëlohet. Rrit qetësinë e motorit, më pak prishje. I testuar.
Përmbajtja 125 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.