mtx Carburetor cleaner

Pastron llumin e karburatorit, e valvulave si dhe të kandelave, dhe veçanërisht në dhomat e djegies. Mban motorin e pastër. Ky pastrues i motorit zvogëlon konsumimin e karburantit dhe emetimet e gazrave të dëmshëm dhe me këtë ndikon edhe në mbrojtjen e mjedisit jetësorë. Është i testuar në motorët me mbushës turbo si dhe ata me katalizatorë të integruar. Testimet e motorëve i kanë bërë institutet më të famshme të karburantit. Mbron përbërësit e sistemit të karburantit kundër korozionit, madje edhe për periudha më të gjata kur motori është jashtë përdorimit.

Përdoret si aditiv i karburantit për të gjithë motorët me benzinë me 2 goditje dhe 4 goditje, veçanërisht për motorët e makinave. Përdoret gjithashtu në motorët më të vegjël në industrinë e transportit. Me një efekt të gjatë deri në 2,000 km. Shtojeni në rezervuarin e karburantit mbushur në nivel ¾.

Кat nr 2123
Përdorimi Një paketë është e mjaftueshme për 70 litra karburant. Përzieni përmbajtjen e paketës me karburantin. Përzierja është automatike.

Koha e shtimit të aditivëve është çdo 2,000 km. Shtoni karburant në një raport prej 0.3-0.5%.

Permbajtja 300 ml
Paketimi 12
Lloji Aditiv për benzinë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.