MULTI-SPRAY PLUS 7

Ky sprej multifunsional ka 7 avantazhe që mund të aplikohen në çdo pjesë të makinës.

  1. Refuzon lagështinë dhe kontribuon në ndezjen e mirë të motorëve të lagësht. 2. Mbron sistemin e përgjithshëm elektrik të makinës. 3. I xjerr vidat që kanë ngecur për shkak të ndryshkut. 4. Mirëmban pjesët lëvizëse dhe kontribuon në funksionimin e tyre të qetë. 5. Mbron nga korrozioni dhe oksidimi. 7. Parandalon kruarjen. Parandalon elektricitetin statik dhe eliminon qarqet e shkurtra. Ajo nuk sulmon përbërësit plastikë, ngjyrën, metalet dhe komponentët e druti.

 

Përdorimi universal në punëtori dhe fabrika. Përdoret për varet, bravat, vidat, ndërprerësit, dorëzat, mbështjellësit e kabllove dhe antenat e veturave e të tjera. Mbron dhe mirëmban të gjithë sistemin elektrik të automjeteve motorike

Kat. Nr:    3304

Përdorimi: Spërkateni me kanaçe me aerosol.

Paketimi: 300 ml

Përdorimi universal në punëtori dhe fabrika. Përdoret për varet, bravat, vidat, ndërprerësit, dorëzat, mbështjellësit e kabllove dhe antenat e veturave e të tjera. Mbron dhe mirëmban të gjithë sistemin elektrik të automjeteve motorike

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.