NATURAL CAR CLEANING LEATHER

Lëkura me yndyrë e trajtuar me vaj për t’u përdorur në automjet dhe në qelq. Me veti jashtëzakonisht të mira absorbuese. Nuk lë pas njolla dhe linja. Një produkt neutral që mund të përdoret me ujë të pastër. Nuk është i përshtatshëm për t’u përdorur me detergjentë ose shamponat e makinave. Mos e ruani në qese ndërsa është e lagur dhe mos e ekspozoni të nxehet ose direkt nën rrezet e diellit. Përdorni sapun dore për pastrim.

Për pastrimin e qelqit, kromit dhe sipërfaqeve të ngjyrosura të automjeteve të pasagjerëve. Mund të përdoret gjithashtu në amvisëri.

Kat nr : 1596

Përdorimi: Thani sipërfaqen e pastër me lëkurë të lagur dhe të shtrydhur mirë me Natural Car Cleaning Leather. Shpëlarje Natural Car Cleaning Leather vazhdimisht në ujë të pastër dhe të ngrohtë. Kjo lëkurë pastrohet vetëm me sapun.

Paketimi : 1 copë

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.