Aplikacioni i ri LIQUI MOLY

Mënyrë e shpejtë për të gjetur vajin e duhur

LIQUI MOLY ka rishikuar plotësisht aplikacionin e saj. Ofron informacione se cili është vaji i duhur për automjetet specifike. Aplikacioni LIQUI MOLY është falas për iOS dhe Android.

В

Fokusi i aplikacionit tonë të ri është udhëzuesi i naftës. Përdoruesi fut markën, modelin dhe llojin e motorit dhe aplikacioni siguron informacion se cili vaj është më i përshtatshmi për automjetin tuaj. Në ditët e sotme, përdorimi i vajrave të gabuar është si të vendosni pjesën e gabuar rezervë e cila mund të shkaktojë dëme të rrezikshme motorit. Aplikacioni siguron gjithashtu detaje mbi lëngjet e tjera të funksionimit që kanë nevojë për automjetin tuaj, të tilla si vaji i transmisionit, drejtimi i energjisë, antifrizi dhe lëngu i frenave.

Burimet dhe informacionet e prejardhjes

Aplikacioni tregon gjithashtu se ku është i disponueshëm LIQUI MOLY, ofron informacione mbi sfondin e vajrave dhe aditivëve dhe shfaq lajmet më të fundit për LIQUI MOLY-n. Mund të gjendet në anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, gjuhën daneze, norvegjeze, finlandisht, gjuhën portugeze, rusisht dhe italisht dhe mund të shkarkohet nga Apple App Store dhe Google Play Store.