NOVA SUPER 10W 40

NovaSuperSAE 10W-40 është një vaj mineral me cilësi të lartë, me fërkime të ulët dhe i destinuar për t’u përdorur gjatë gjithë vitit. Vajrat bazë të zgjedhur dhe një shkallë e lartë e pranisë së aditivëve në këtë vaj garantojnë lubrifikim optimal në kushte ekstreme.

Vaj universal për motorët me benzinë dhe për motorët me naftë. (motorët thithëse me naftë dhe motorët me naftë me turbo mbushës me ose pa ndërmjet ftohës – intercooler).

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B3
  • ACEA E3
  • API SL
  • API CG-4

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

  • MAN 271
  • MB 228.1
  • MB 229.1
  • Volvo VDS

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Nova Super 10W-40 7350 1 l Canister plastic D
Nova Super 10W-40 7349 4 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Nova Super 10W-40 7351 5 l Canister plastic D

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.