NOVA SUPER 20W 50

Mbron nga konsumimi dhe garanton sigurinë kur lubrifikoni motorin. Nivele të larta të aditivëve që garantojnë veti të mira të lubrifikimit. Mund të përzihet me të gjitha llojet e vajrave motorikë të HD vajrave motorik.

Vaj motori që mund të përdoret gjatë gjithë vitit, për motorët me benzinë dhe naftë me ose pa turbo mbushës.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • ACEA E2
  • Allison C4
  • API SL
  • MIL-L 2104 E

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

  • Caterpillar TO-2
  • MAN 271
  • MB 228.3

Varianti i produktit

Emri Nr Paketimi languages
Nova Super 20W-50 1427 1 l Canister plastic D
Nova Super 20W-50 1421 5 l Canister plastic D
Nova Super 20W-50 1431 20 l Canister plastic D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.