Octane plus

Është i krijuar për të përmirësuar performancën e motorëve me benzinë në zonat ku numri i oktan (RON) është shumë i ulët për të shkaktuar performancën  jo të rregullt të motorit, mbinxehjen dhe probleme të tjera të shkaktuara nga numrat e ulët oktan. Kjo shtesë shton numrin e oktaneve edhe për 4 pikë. Ai nuk përmban asnjë plumb ose metale të tjera që mund të dëmtojnë katalizatorin.

Përdoret si aditiv për të gjitha llojet e makinave me motor benzinë, me qëllim të përmirësimit të energjisë dhe zvogëlimit të problemeve të karburantit të lidhura me oktanin.

Kat nr 7144
Përdorimi Një pakete 150 ml është i mjaftueshëm për 50 litra karburant. Rrit RON deri në 4 pikë. Shtoni Octane Plus në rezervuarin e karburantit dhe pastaj plotësoni me karburant. Përzierja bëhet automatikisht. Mos e ruani produktin në >40 ° C për periudha të zgjatura!
Përmbajtja 150 ml
Paketimi 20
Lloji i aditivit Aditiv për benzinë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.