OIL BINDER

Lidhës vaji i fuqishëm me bazë shkumë të fortë poliuretani (PUR) në formë të granuleve. Lidhës i regjistruar i naftës. Takohet me rregulloret e tipit  I, II, III / SF me shenjë R.

Për thithjen dhe lidhjen e vajrave, karburanteve dhe kimikateve. Mund të përdoret në sipërfaqe më të mëdha dhe më të vogla, brenda dhe jashtë.

 

Kat.  Nr: 7250

Përdorimi:

Së pari provoni përputhshmërinë e lëngut që do të përvetësohet me LIQUI MOLY Oil Absorber, veçanërisht për aplikime në shkallë të gjerë, lëngje ose përzierje të panjohura. 5 mm LIQUI MOLY Oil Absorber duhet të përhapet në mënyrë të barabartë mbi lëngun që do të hiqet dhe ndahet pas një kohe të mjaftueshme të reagimit. Efektiviteti i tij mund të përshpejtohet dhe përmirësohet duke përfshirë një fshesë të fortë.

LIQUI MOLY Oil Absorber mund të përdoret në griter të rregullt. Kur zbrazni qesen, ju lutemi kushtoni vëmendje drejtimit dhe forcës së erës. Vëzhgoni masat paraprake të përgjithshme të pluhurit dhe rrezikun e ndezjes nga ngarkesa elektrostatike.

Njoftimi zyrtar për BMU (Minimumi federal për mjedisin) mbi “heqjen e vajit në sipërfaqet rrugore” rekomandon procedurën e mëposhtme: Aplikoni vajin e lidhësit të paktën dy herë në sipërfaqen e vajit, mbledhni lidhësin në një grumbull dhe mblidhni me kujdes dhe sa më tepër që të jetë e mundur. Pastroni zonën e trafikut me një përzierje 1-% të pastrimit të ujit. Meqenëse zgjidhje të tilla pastrimi kanë një ndikim negativ në mjedis, ato duhet të përdoren sa më pak të jetë e mundur dhe duhet   më pas të mblidhen.

Shkarkimi i LIQUI MOLY Oil Absorber të përdorur duhet të bëhet në përputhje me rregulloret aktuale për substancat absorbuara.

Paketimi: 25 l

Пакување : 25 l

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.