Oil Sludge Flush

Mundëson intervale të zgjatura midis dy zëvendësimeve të naftës, mungesë të vajit cilësor, motorë që djegin vaj dhe kështu rrisin sasinë e oksidit të karbonit – kontribuojnë në ndërtimin e llumit në motor. Ky llum mbyll rrjetat e vajit, filtrat e vajit dhe të gjitha kanalet e naftës, duke zvogëluar kështu shpërndarjen e vajit. Rezultati i gjithë kësaj mund të jetë dëmtimi i motorit. Pastruesi i llumit të naftës pastron motorin dhe vajin, dhe mban tubat e vajit të pastër nga papastërtia, zvogëlon depozitimin e cilindrit, parandalon lubrifikimin jo të plotë dhe mbron motorin nga dëmtimet.

Për të gjithë motorët me benzinë dhe me naftë, me ose pa turbo. Mund të përdoret me të gjitha vajrat motorikë në treg. Shtoni në vajin e motorit 100-300 km përpara se të ndryshoni vajin.

Kat nr 5200
300 ml është e mjaftueshme për motorët deri në 5 litra. Pas ngarjes, drejtoni afërsisht 200 km normalisht, por shmangni operacionet me gaz të plotë. Pastaj zëvendësoni vajin dhe filtroni. Mund të përdoret përpara se të zëvendësoni vajin e motorit.
Përmbajtja  300 ml
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv për vaj motorik
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.