Oil smoke stop

Është i dizajnuar për të zvogëluar shkarkimin e gazit blu dhe për të përmirësuar kompresimin në motorët e mëdhenj që konsumojnë naftë. Bazohet në një material që ka një indeks të jashtëzakonshëm  viskoziteti të dyllit. Oil Smoke Stop është efektiv në një afat më të gjatë duke ruajtur viskozitet në masë të lartë. Shtohet gjatë ndërrimit të vajit por edhe midis dy ndërrimeve të vajit në rast se konsumimi është i lartë.

Në mënyrë të veçantë rekomandohet për motorët më të vjetër që janë të ekspozuar ndaj ngarkesave dhe temperaturave të larta. Është i përshtatshëm për motorët me benzinë dhe me naftë dhe në mënyrë efektive zvogëlon tymosjen e motorit dhe konsumimin e lartë të vajit, si dhe presionin e ulët të vajit dhe kompresimin e ulët. Shtoni në vaj përderisa është ngrohur.

Kat nr 1960
Përdorimi Një paketë prej 300 ml është e mjaftueshme për 4 – 6 litra vaj motori. Mos shtoni më pak se 10%. Shtoni në motorin e nxehtë çdo herë që ndërroni vajin dhe midis ndërrimeve të vajit nëse konsumimi është i lartë.
Përmbajtja 300 ml
Paketimi 20
Llloji Aditiv për naftë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.