OIL SPOT REMOVER

Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet. Lehtë për t’u përdorur. Heq njollat e vajit nga të gjitha sipërfaqet si asfalti, klinkeri dhe betoni.

 

Përdoret për të hequr papastërtitë nga dyshemetë e punëtorive. Mund të përdoret në të gjitha sipërfaqet absorbuese dhe të lëmuara si betoni, asfalti, qeramika, etj.

 

Kat. Nr:    3315

Përdorimi: Shkundni aerosolin mirë përpara se të përdorni. Spërkatni në sipërfaqe të ndotura nga një distancë prej rreth 20 cm dhe lëreni të veprojë përafërsisht  20-30 minuta. Hiq mbetjet pasi produkti të jetë tharë. Përsëriteni procesin nëse është e nevojshme. Përdorni për analizën e humbjes së vajit: Pastroni motorin dhe lëreni të thahet. Pastaj spërkatni Oil Spot Remover në sipërfaqet e kontaktit të motorit dhe lëreni të thahet. Zbardhet pjesa aty ku ka rrjedhje.

Paketimi: 400 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.