PAINT CLEANER

Heq katran, papastërti, njolla prej yndyre dhe ndryshk sipërfaqësorë, pastron dhe lustron. Ripërtrin shkëlqimin e thellë origjinal të ngjyrës. Korrigjon çarje të vogla sipërfaqësore. Pas trajtimit me këtë produkt, sipërfaqet e ngjyrosura duhet të trajtohen me LIQUI MOLY Hard Wax.

Rekomandohet për ngjyrat jo metalike, edhe atë nga shkëlqimi mat e deri tek sipërfaqet e ngjyrosura të dëmtuara. Nuk duhet të përdoret në bojëra metalike.

Kat. Nr: 1486

Përdorimi: Së pari, sipërfaqet që duhet të trajtohen duhet të pastrohen dhe të thahen plotësisht. Shkundeni Paint Cleaner fuqishëm para përdorimit dhe derdhni mbi një leckë të butë, leckë lustrimi ose sfungjeri. Aplikoni hollësisht dhe në mënyrë të barabartë në sipërfaqen e ngjyrosura duke përdorur presion të lehtë dhe lëvizje rrethore. Trajtoni vetëm një seksion në të njëjtën kohë. Lejoni që Paint Cleaner të thahet derisa të formojë një shtresë të lehtë. Hiqeni këtë dhe lyeni duke përdorur leckë të pastër dhe të thatë. Mos e përdorni nën nxehtësi të drejtpërdrejtë ose në sipërfaqe të ngrohta të bojës. Jo i përshtatshëm për ngjyra mat!

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.