PAINT POLISHING CREAM

Pastron, lustron dhe mbron. Kontribuon në shkëlqimin e jashtëzakonshëm të makinës. Siguron mbrojtje të shkëlqyeshme kundër dëmtimit të mjedisit, si dhe atyre të shkaktuara nga larja e automjeteve. Korrigjon çarje të vogla, lë një shkëlqim të shkëlqyeshëm dhe rikthen pamjen origjinale të ngjyrave mat. Meqenëse është krem, është e mjaftueshme të përdorni sasi më të vogla për trajtimin e sipërfaqeve të dëmtuara.

Rekomandohet për ngjyra të zakonshme dhe metalike me një shkëlqim të ri ose një përfundim më pak mat.

Kat. Nr:    1532

Përdorimi: Para aplikimit, pastroni plotësisht sipërfaqet e ngjyrosura që do të trajtohen dhe thajini ato me kujdes. Hiqni Paint Polishing Cream nga kutia duke përdorur një leckë e butë, leckë lustruese ose sfungjeri dhe aplikoni butësisht dhe në mënyrë të barabartë duke përdorur presion të lehtë dhe lëvizje rrethore. Trajtoni vetëm një seksion në të njëjtën kohë. Lejoni Paint Polishing Cream të thahet derisa të formojë një shtresë mat. Pastaj hiqni me LIQUI MOLY Microfiber cloth (pjesa nr. 1651) dhe lyeni sipërfaqen në një shkëlqim të lartë. Mos përdorni nën rrezet e diellit të ndritshme ose në sipërfaqet e ngrohta të ngjyrosura. Mbron nga ngricat. Zbatimi i rregullt jep rezultate optimale.

Paketimi: 300 g

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.