Petrol stabilizer

Kombinimi i materieve për mbrojtjen nga korrozioni, llumi dhe plakja e karburantit. Kontribuon në dimërimin më të lehtë të kositëseve të lëndinëve, sharrave elektrike, motoçikletave dhe të gjithë motorëve të tjerë me benzina me 2 goditje dhe 4-goditje.

 

Magazinimi dhe dimërimi i kositësve të lëndinëve dhe pajisjeve të tjera motorike.

 

Кat nr 5107
Përdorimi 25 ml (shtuar me një dozë të veçantë) është i mjaftueshëm për të ruajtur 5 litra karburant. Para se të dilni nga rezervuari, shtoni një sasi adekuate aditivësh në rezervuar dhe lëreni motorin të funksionojë për rreth 10 minuta.
Përmbajtja 250 ml
Паketimi 6
Lloji Aditiv për benzinë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.