PLASTIC DEEP TREATMENT

Pastron, trajton dhe mbron të gjithë përbërësit plastikë dhe prej gome dhe rifreskon pjesën e jashtme të tyre. Depërtimi i thellë i plastikës jep mbrojtje optimale dhe afatgjatë. Projektuar për përdorim brenda dhe jashtë automjetit. Kjo shtresë ka veti antistatike e cila largon papastërtinë dhe i jep një përfundim mat në sipërfaqeve të trajtuara.Gjithashtu, ky produkt veçanërisht është i përshtatshëm për sipërfaqet plastike në shtëpi dhe kopsht.

Veçanërisht i përshtatshëm për kujdesin dhe mbrojtjen e të gjithë përbërësve plastikë të automjeteve, si që janë pjesa e jashtme dhe e brendshme të kampit dhe pajisjeve të tjera të kampeve, anijet, mallrat sportive dhe në shtëpi.

Kat. nr: 1536

Përdorimi: Para-pastroni pjesët shumë të ndotura. Shkundni Plastic Deep Treatment para se të përdorni. Pastaj, aplikoni në mënyrë të barabartë në një leckë të butë ose sfungjer dhe fërkojeni lehtë në sipërfaqe. Nëse është e nevojshme, fërkojeni përsëri duke përdorur një leckë të thatë. Përsëriteni trajtimin nëse sipërfaqja është i gërryjtëm keq. Aplikimi i rregullt jep pamje optimale.

Paketimi : 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.