PRO-LINE DIESEL SYSTEM CLEANER K

Përmban një kombinim mjaft të efektshëm të aksesorëve për pastrimin e shpejtë dhe të plotë të shtreave të dëmshme në sistemin e karburantit naftë. Siguron mbrojtje optimale nga korrozioni dhe rrit efikasitetin e motorit.

Është i përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë duke përfshirë “hekurudhat e zakonshme”, si dhe motorët me përbërje  pompë – dizna.

 

Kat nr. 5144
Perdorimi Shtojeni në rezervuar gjatë çdo kontrolle dhe pasi keni kryer riparime në sistemin e karburantit. Për të eleminuar problemet, ne rekomandojmë përzierjen e produktit me karburant gjatë mbushjes për një periudhë prej afro 2,000 km. Përmbajtja është e mjaftueshme për maksimum 300 litra karburant.
Përmbajtjа 1 l
Paketimi 6
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.