Pro line engine flush

Kombinim i aditivit special për pastrimin e hapësirës së naftës nga depozitat e papastërtisë dhe mbetjeve të naftës para zëvendësimit të vajit.

Pastrimi i motorit para zëvendësimit të vajit.

 

Kat nr. 20684
Përdorimi Një kanaçe prej 500 ml mund të jetë e mjaftueshme për deri në 5 litra vaj. Shtoni Pro-Line Engine Flush në temperaturën e funksionimit përpara se të ndërroni vajin. Pas shtimit të produktit, lejoni që motori të punojë përafërsisht 10 deri në 15 minuta në varësi të shkallës së ndotjes. Pastaj ndërroni vajin dhe filtrin. Pro-Line Engine Flush është kompatibil me të gjitha vajrat e motorit në dispozicion për tregti. Shënim: Jo i përshtatshëm për t’u përdorur në motoçikleta me lidhëze të lagëta.
Përmbajtja 500 ml
Paketimi 12
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.