Pro line engine wear p.

Lubrifikantë cilësorë bazuar në disulfide molibden (MoS2) dhe vaj mineral. Krijon një mbulesë me rezistencë të lartë në sipërfaqet prekëse dhe rrëshqitëse. Redukton fërkimin, siguron funksionimin më të butë dhe më ekonomik të motorit. E pajtueshme me turbo mbushësit dhe katalizatorët.

Ky produkt mund t’i shtohet motorit me benzinë dhe me naftë për veturat e pasagjerëve, kamionët, autobusët, makineri bujqësore dhe ndërtimore, kompresorë, pompa, etj. Përziejini me të gjitha vajrat e motorit.

 

Kat. nr 5197
Perdorimi Përmbajtja e mjaftueshme për të trajtuar deri në 25 litra vaj motori. Produkti mund të shtohet në vajin e motorit në çdo kohë.

Shënim: Mos përdorni në sistemet e automjeteve të pajisura me lidhëze të lagur!

Përmbajtja 1 l
Paketimi 6
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.