PRO-LINE FUEL INJECTION CLEANER

Ky produkt zvogëlon emetimet e CO dhe HC dhe kthen vlerën para testimit të shkarkimit të gazit. Është i  testuar me sukses në përputhje me standardet ndërkombëtare CEC për testime. Eliminon – problemet që lidhen me fillimin e ftohtë, funksionimin e parregullt e bën në minimum, përgjigje të dobët të gazit, humbjen e energjisë, dhe gjithashtu zvogëlon ndotjen e mjedisit.

Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e sistemeve të karburatorit për injeksion të karburantit. Duhet të shtohet direkt në rezervuarin e karburantit. Kur produkti vendoset në rezervuar, ai duhet të jetë të paktën ¾ i mbushur.

 

Kat nr. 5153
Perdorimi Të shtohet direkt në rezervuarin e karburantit. Si masë parandaluese, shtoni gjatë çdo kontrolli, pas riparimeve në sistemin e karburantit dhe pas çdo operacioni të pastrimit Jet-Clean. Produkti përzihet automatikisht me karburantin.

Përmbajtja  është e mjaftueshme për maksimum 70 litra karburant.

Përmbajtja 500 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.