PRO-LINE GEAR OIL LEAK STOP

I ripërtrin gishtat e gërvishtur prej plastike dhe gome dhe parandalon pikimin e vajit. Zvogëlon ndotjen e mjedisit. Parandalon yndyrat e lidhësit dhe dëmtimin e transmetueit të shkaktuar nga mungesa e vajit.

Për marshet manual, ndihmës dhe diferencial.

 

Kat nr 5199
Përdorimi Përmbajtja e kanaçes (500 ml) është e mjaftueshme për të trajtuar deri në 10 litra vaj për marshjin. Produkti mund të shtohet në çdo kohë. Mbyllja bëhet së pari pas rreth 600 – 800 km ngarje. Për të garantuar një efekt të qëndrueshëm, ne ju rekomandojmë të përdorni Pro-Line Gear Oil Leak Stop çdo herë që e ndryshoni vajin.
Përmbajtja 500 ml
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv Proline
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.