PRO-LINE INTAKE SYSTEM CLEANER DIESEL

Tretës aktiv i posaçëm për pastrimin e papastërtive tipike dhe llumet  në zonën e varur dhe kapakëve për mbyllje. I shkrin dhe largon depozitat yndyrore dhe papastërtitë si vajin, tymin, etj. Garanton funksionalitetin e pjesëve të lëvizshme dhe zvogëlon konsumimin e karburantit. Rrit besueshmërinë e punës së motorëve me naftë.

Për pastrimin e sistemit të plotë të thithjes. I përshtatshëm për t’u përdorur vetëm në motorët naftë.

 

КKat nr 5168
Употреба Krijoni qasje në sistemin e marrjes. Kjo duhet të jetë sa më afër motorit dhe në pjesën e poshtme të njehsorit të rrjedhës së ajrit. Ndizeni motorin për të filluar pastrimin. Nëse motori nuk mund të ruajë shpejtësinë me tubin hyrese të hequr ose nuk mund të ndizet, shkëputni prizën nga njehsori dhe fikeni masën e ajrit. Në këtë rast, defekti i ruajtur duhet të fshihet nga njësia e kontrollit të motorit pas pastrimit duke përdorur një pajisje të përshtatshme diagnostikuese dhe matësi i masës së ajrit duhet të mësohet përsëri nëse është e nevojshme. Spërkatni pastruesin e sistemit të marrjes së naftës në sistemin e marrjes përmes sondës në interval të shkurtër prej 2-3 sekondash në min. 2,000 revolucione. Lëvizni sondën mbrapa dhe me radhë në proces për të pastruar tërë traktin e marrjes. Nëse gjatë aplikimit ndodh rritje e shpejtësisë prej më shumë se 1.000 revolucioneve, është e rëndësishme të ndaloni menjëherë procesin e spërkatjes. Sigurohuni që pastruesi i sistemit të marrjes së naftës nuk bie në kontakt me njehsorin e rrjedhës së ajrit ose përbërësit të ngjyrosur. Në rastin e depozitave të forta në valvulën EGR, në karburatorin e futjes ose në valvulat e marrjes, pastrimi mund të përsëritet me një kanaçe të dytë. Mos e hiqni kokën nga kanaçi përsëri pas montimit. Pas përdorimit, lejoni që motori të funksionojë për rreth 20 sekonda në min. 2,000 revolucione.
Përmbajtjа 400 ml
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.