Pro line Jet Clean S.C.

Lëngu pastrues shumë i përqendruar i gatshëm për përdorim të drejtpërdrejtë me pajisjen JetClean. Heq llumin e valvulave të injeksionit, valvulat e thithjes, prizat e shkëndijës në dhomën e djegies dhe parandalon rindërtimin e llumit. Përmirëson performancën e motorit dhe optimizon vlerat e lëshimit të gazrave. Parandalon vështirësitë në lëvizje, funksionimin e parregullt të motorit, pranimin e dobët të gazit dhe humbjen e fuqisë. I mirëmban dhe mbron të gjithë sistemet e karburantit nga gërryerja , llumi dhe korozioni. Motorët e pastër konsumojnë më pak karburant dhe zvogëlojnë emetimin e substancave të dëmshme.

I përshtatshëm për të gjithë motorët me benzinë. Është për aplikim të drejtpërdrejtë përmes pajisjes JetClean. Rekomandimi i kompanisë LIQUI MOLY: parandalues gjatë çdo kontrolli, pas riparimeve të sistemit të karburantit dhe zgjidhjes së problemeve. Testuar me turbo mbushës dhe katalizatorë për substanca të dëmshme.

 

Кat nr. 20691
Perdorimi Gati për përdorim për mbushjen e pandreqshme të pajisjeve JetClean. Një përshkrim i hollësishëm i aplikacionit është dhënë në udhëzimet për përdorim për pajisjet JetClean.
Përmbajtja 300 ml
Paketimi 12
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.