Pro line Jet Clean T. C.

Lëngu pastrues shumë i përqendruar i cili është i gatshëm për përdorim të drejtpërdrejtë me pajisjen JetClean. Shkrin dhe heq depozitat, si dhe papastërtitë e tjera në rezervuarin e karburantit dhe sistemin e kullimit dhe, nëse është e nevojshme, lidh ujin ekzistues. Përmirëson performancën e motorit. I mirëmban dhe mbron të gjithë sistemet e karburantit kundër konsumimit dhe korrozionit, rrit sigurinë e punës.

Për të gjithë motorët benzinë dhe naftë me ose pa filtër grimcash (DPF). Për përdorim të drejtpërdrejtë me pajisjen JetClean. Rekomandimi i Kompanisë LIQUI MOLY: për zgjidhjen e problemeve. Testuar në turbo mbushës dhe katalizatorë.

 

Кat nr 5137
Perdorimi Para pastrimit, zbrazni rezervuarin e karburantit duke përdorur njësinë JetClean Tronic duke ndjekur udhëzimet e funksionimit. Pastaj shtoni 1.5 litra ProLine JetClean Fuel Tank Cleaner  (i patrazuar) në rezervuarin e karburantit të automjetit. Kryeni pastrimin duke përdorur njësinë JetClean Tronic sipas udhëzimeve të funksionimit. Vendosni lidhje linjash përsëri në gjendjen e tyre origjinale dhe mbushni rezervuarin e karburantit të automjetit. Shënim: Lëngu i nxjerrë i pastrimit duhet të hidhet siç duhet pas pastrimit. Rekomandojmë të zëvendësoni filtrin e karburantit të automjetit dhe futjen e filtrit të njësisë së pastrimit, pas procedurës së pastrimit.
Përmbajtja 400 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.