Pro line Radiator stop lеак

Ndonjëherë është shumë e vështirë të zbulohen rrjedhje të vogla, nyje të dobëta dhe çarje të vogla në sistemin e ftohjes. Ky produkt menjëherë dhe plotësisht mbyll mungesa të tilla. Mbron dhomën e djegies nga depërtimi i ujit. Është kompatibil me të gjithë ftohësit dhe antifrizin.

Për të gjitha sistemet e ftohjes dhe ngrohjes me dhe pa filtra. I përshtatshëm me ftohës alumini dhe plastikë.

 

Кat.nr. 5178
Përdorimi Shkundni mirë përpara përdorimit. Shtoni përmbajtje në sistemin e ftohjes. Filloni ngrohësin. Pastaj drejtoni mjetin për të paktën 10 minuta. Përmbajtja do të trajtojë deri në 40 litra ftohës.
Përmbajtja 250 ml
Paketimi 12
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.