PRO-LINE SUPER DIESEL ADDITIVE

Me formulë ketani plus për fuqi më të madhe të motorit, më pak trokitje, funksionim më të qetë dhe fillimin më të lehtë. Pastron sistemin e motorit dhe injeksionit dhe parandalon ngjitjen dhe bllokimin e gjilpërës së spërkatësit, duke lejuar përdorim më të mirë të energjisë. Redukton korrozionin dhe harxhimin. Kombinohet me turbo mbushës dhe karburant naftë, me nivele të ulta të squfurit.

Është i përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë të makinave të pasagjerëve, kamionëve, makinave ndërtimore dhe makinave të palëvizshme. Sidomos rekomandohet për mbrojtjen e motorit gjatë kohës së punës, në kushte ekstreme.

 

Kat nr 5176
Përdorimi Add-Pro-Line Super Diesel mund të shtohet në karburant pasi të keni kryer punë riparimi në sistemin e karburantit ose gjatë një kontrolle. Pro-Line Super Diesel Additive mund të shtohet çdo 2,000 km si masë parandaluese ose të shtohet në automjete komerciale çdo herë që ndaleni për mbushje të karburantit. Përzierja bëhet automatikisht. Përmbajtja e kanaçes është e mjaftueshme për të trajtuar deri në 300 litra karburant (doza 1: 300). Pro-Line Super Diesel Additive është gjithashtu i përshtatshëm për automjetet e prishura duke mbrojtur sistemin e karburantit nga krijimi i korrozionit.
.
Përmbajtja 1 l
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv Proline

Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:

  • Të dhëna në lidhje me sigurinë
  • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.