PRO-LINE THROTTLE VALVE CLEANER

Tretës aktiv special për pastrimin e papastërtive dhe shtresave të zakonshme të formuara rreth valvulës thithëse për ajër dhe karburant. Shkrin dhe largon të gjitha llojet e shtresave yndyrore dhe ndotësve si vaji, rrëshira etj. Gjithashtu pastron gjilpërat e injeksioneve dhe përbërësit e brendshëm. Kontribuon në një performancë më të mirë të të gjitha pjesëve lëvizëse të motorit dhe zvogëlon konsumimin e karburantit.

Për pastrimin e papastërtive dhe shtresave të formuara rreth valvulës thithëse për ajër dhe karburant.

 

Кат.nr 5111
Употреба Krijoni hyrje të drejtpërdrejtë në valvulën thithëse. Filloni motorin për të filluar pastrimin. Nëse motori nuk mund të ruajë shpejtësinë me tubin e hyrjes të hequr ose nuk mund të fillohet, shkëputni prizën nga njehsori i masës së ajrit me motorin e fikur. Në këtë rast, defekti i ruajtur duhet të fshihet nga njësia e kontrollit të motorit dhe pas pastrimit duke përdorur një pajisje të përshtatshme diagnostikuese dhe matësi imasës së ajrit duhet të mësohet përsëri nëse është e nevojshme. Spërkatni Pro-line Throttle Valve Cleaner në të gjithë zonën e valvulës thithëse të automjetit me shpejtësi të mesme (min. 2000 revolucione) përmes sondës. Nëse gjatë aplikimit ndodh një luhatje e shpejtësisë prej më shumë se 1.000 revolucioneve, është e rëndësishme të shkurtoni intervalet. Sigurohuni që Pro-line Throttle Valve Cleaner nuk bie në kontakt me njehsorin e masës së ajrit ose përbërësit e ngjyrosur. Në rastin e shtresave të forta në valvulën thithëse, në karburatorin e marrjes ose në valvulat e marrjes, pastrimi mund të përsëritet me një kanaçe të dytë. Pas përdorimit, lejoni që motori të funksionojë për rreth 20 sekonda në min. 2,000 revolucione për të djegur mbetjet e mbetura në sistemin e marrjes. .
Përmbajtja 400 ml
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv Proline
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.